"Krijg een échte inkijk bij onze boerderij"

Het lijkt zo gemakkelijk: je koopt een koe, geeft haar gras te eten en er komt melk uit. Is het ook zo makkelijk? Wat komt er allemaal bij kijken om een koe gezond te houden? Wanneer gaat een koe melk geven en geeft een koe iedere dag evenveel melk? Wat doet een koe eigenlijk de hele dag? Daar kom je achter met het volgen van onze koeien.

Verbinding Boer & burger

Educatief

Voor het hele gezin

Groet, Agnes

€10,-

per maand

Verwen jezelf met een uniek cadeau: KOE-bonnement

Met het Koe-bonnement krijg je voor een tientje een vriendje, hiermee volg je een koe en krijg je het hele jaar door álle informatie over het reilen en zeilen van de boerderij van Boerin Agnes.

"

Graag wil ik je meenemen in de wereld van de zuivel; het verhaal van gras tot glas vertellen. Ik wil mensen graag een kijkje gunnen in al het moois dat het boerenleven biedt en bied je zelfs de mogelijkheid een koe 'in huis' te nemen. 

€ 10,- p/m

KOE-BONNEMENT 

Loop elke week met Boerin Agnes mee door de stal en volg jouw koe op de voet middels video's en livestreams

Op een vaste dag in de week een update over jouw koe

Ontvang op de verjaardag van jouw koe een presentje 

 Ik wil je ook graag meenemen in, soms lastige, keuzes die ik moet maken. Zo zou ik bijvoorbeeld graag meer voor de insecten willen doen, maar wát dan precies? En hóe? Wil jij me helpen met jouw ideeën om maatschappelijk verantwoord te ondernemen binnen de kaders van de wet- en regelgeving? Of met juist helemaal out of the box te denken?


Om je enig inzicht te geven in wat er eigenlijk allemaal bij komt kijken voordat jouw glas melk of jouw plakje kaas op tafel staat, nodig ik je graag uit om voor een tientje per maand een vriendje te worden van (een van) onze koeien en ons verhaal te volgen.

Toegang tot een afgeschermde online omgeving om alle verhalen terug te kijken

Pannenkoekfestijn: Bezoek de boerderij, eet pannenkoeken tussen de koeien en stel je vragen aan Boerin Agnes.

Ontvang een meet & greet op de boerderij

Stel je vragen aan Boerin Agnes in de besloten Facebook-groep

Ontvang het boek 'De boer in Agnes' en ontdek Agnes haar verhaal

Brainstorm mee over het boeren ondernemerschap

"

Kies jouw vriendje

Voor een tientje een vriendje!

Wie kies jij? Ik kan me voorstellen dat kiezen voor 1 van deze schoonheden lastig is, verbinden met meerdere koeien mag natuurlijk ook!

Hoe word je abonnee?

Kies op deze pagina een van de koeien uit die jij als vriendje zou willen en klik haar aan! Vervolgens vul je je gegevens in en kom je in de betaalomgeving. Of klik hier en kies je koe. 


Hierna ontvang je van ons een welkomstmail met meer informatie over jouw gekozen vriendje. Tevens ontvang je een e-mail met je inloggegevens en -instructies voor de beveiligde privé-omgeving op de website.


Wil je een Koe-bonnement cadeau doen of heb je vragen? Neem dan contact met ons op. 

We stellen liever geen voorwaarden, what you see is what you get! We respecteren natuurlijk wél de privacywet.


Mocht de door jou gekozen koe onverhoopt komen te overlijden, dan heb je natuurlijk het recht om je abonnement stop te zetten of om een ander vriendje te kiezen.

Watkrijg je nu?

BEZOEK DE BOERDERIJ

LEER VAN AGNES

Op visite bij jouw eigen koeien-vriendinnetje? Natuurlijk willen jullie elkaar ook in levende lijve ontmoeten.


Eén keer per jaar wordt er een pannenkoekfestijn op de boerderij georganiseerd!

Op deze dag zijn alle koe-bonnementhouders van harte welkom om op de boerderij, in het gezelschap van onze koeien, pannenkoeken te eten die -vanzelfsprekend- gemaakt worden met eigen melk.


Een heerlijk vers glaasje melk drinken, blokje kaas eten of een ander product proeven wat van de melk van onze koeien wordt gemaakt.


Je bent van harte welkom!


• Je krijgt toegang tot een afgeschermde online omgeving waar je alle video's, livestreams en info over de boerderij vindt en terugkijkt.


• Van iedere koe komt elke week op een vaste dag een nieuw filmpje online op het besloten platform. Op zaterdag komt er algemene agrarische informatie op de groep beschikbaar en zondag is rustdag. 


• Op het platform komen weetjes te staan die je inzicht geven in het wel en wee van onze dames en de boerderij.


• Je wordt lid van de afgeschermde Facebook groep, de Koe-Verbinders. In deze interactieve groep kom je rechtstreeks in contact met Boerin Agnes en geeft ze frequent updates van bijzondere gebeurtenissen op de boerderij.


• Leer alles over het leven van koeien en kalfjes en hoe je deze goed verzorgt. Geloof me, je komt dingen te weten die je écht nog niet wist ;-)"De boer in jou wakker maken, dat is mijn missie!"

~ Agnes

Agnes vertelt persoonlijk wat je krijgt

Iedereen heeft overal een mening over en dat is goed! Als die mening gebaseerd is op het complete verhaal. 


In het zuivelschap is tegenwoordig zoveel keuze in gangbare, biologische of biodynamische melk, planet proof of beter leven keurmerk, dat je bijna niet meer weet wat een goede keuze is. Het ene pak melk is duurder dan het andere en toch klagen de boeren wereldwijd dat ze te weinig betaald krijgen. 

Dus... wil jij alles te weten komen over het leven op een boerderij? Neem dan een Koe-bonnement. Hopelijk tot snel!

Geef een KOE-bonnement cadeau!

Op zoek naar een origineel cadeau voor de feestdagen, een verjaardag of een andere gelegenheid? Geef KOE-bonnement dan cadeau. Wij sturen je een mooie Koe-pon toe die je kunt geven, zodat het écht een kadootje is!

All Rights Reserved © 2020 Boerin Agnes