Mijn diensten

Spreker/Dagvoorzitter

Bent u op zoek naar een spreker over (vrouwelijk) ondernemerschap en/of over de agrarische sector, dan bent u bij mij aan het goede adres. Vol passie kan ik u meenemen in mijn wereld van het boeren bestaan. Mijn doel is om u te inspireren uw dromen te verwezenlijken. Ik wil mensen bewust maken van wat er allemaal bij komt kijken voordat voedsel bij u op de keukentafel staat. Er is namelijk een heel verhaal te vertellen over dat ene pak melk of stuk kaas dat u in de winkel koopt.Mijn uitdaging ligt in het vertellen van het verhaal. Zolang mensen elkaars wereld niet kennen, is het lastig begrip voor elkaar te krijgen. Door open en eerlijk te zijn, hoop ik een brug te slaan tussen boeren, niet-boeren en politiek.Ik kan niet alleen vertellen, maar ik kan ook helemaal opgaan in de rol van dagvoorzitter. Ik heb daarvoor de nodige cursussen gevolgd. Dus heeft u een dag georganiseerd, maar mist u nog net die verbindende factor, ook daar wil ik u graag bij helpen.U kunt rechtstreeks met mij contact opnemen, maar ik sta ook ingeschreven bij ZijSpreekt.nl, dus ook via hun kunt u mij boeken voor uw evenement. https://www.zijspreekt.nl/sprekers/profile/Agnes-Lensing/988/

Groepsreizen/Rondleidingen/Advocaat proeverij

juli 2021
ma di wo do vr za zo
2829301234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930311

Bent u op zoek naar een uitje op de boerderij? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. U wordt ontvangen met een kopje koffie/thee en iets lekkers. Tijdens een presentatie wordt u meegenomen in het boerenleven en in de historie van de boerderij en het gebied van de Hondsrug en de Veenkolonieën. Daarna volgt een rondleiding over de boerderij.

Sinds 1 maart 2020 kunt u bij ons ook het Drents Roomkaatje vinden. Een heerlijke room advocaat, op ambachtelijke wijze gemaakt. U kunt een proeverij boeken, waarbij u ontvangen wordt met een kopje koffie/thee en iets lekkers. Ook hierbij weer een presentatie over de boerderij en het gebied. Hierna kunt u 5 soorten room advocaat proeven.

Het programma duurt 2 uur.

Kosten:

Rondleiding of proeverij met cake € 9,50
met krentewegge € 11,=
met gebak € 12,00

Wilt u een combinatie van beiden, dan duurt het programma 2,5 uur en kost € 2,50 per persoon extra.

Indien u met minder dan 10 personen wilt komen, kan het zijn, dat er een andere groep aansluit.

Alles is gelijkvloers, dus goed geschikt voor rollators en rolstoelen. Er is een invalidentoilet aanwezig. Parkeren kan naast de deur en is gratis.

Wilt u een boeking plaatsen, dan kunt u het beste mailen naar: agnes@boerinagnes.nl


Vergaderruimte

De oude melkput en tanklokaal zijn op een originele manier omgebouwd tot vergader-/ontvangstruimte. Groepen tot ongeveer 50 personen kunnen hier ontvangen worden. Deze ruimte kan gehuurd worden voor enkel een vergadering of feestje, maar ook in combinatie met een rondleiding over het bedrijf. Wilt u de ruimte voor meer dan een dagdeel afhuren, dan is het ook mogelijk dat er een lunch, lopend buffet, bbq of high-tea wordt geserveerd. Neem bij interesse contact op, dan zorg ik voor een passende oplossing.


Schooleducatie

Ik vind het belangrijk om kinderen kennis te laten maken met het boerenleven en met mijn eigen grote passie: koeien. Onze boerderij is aangesloten bij Schooleducatie Nederland. Via de website: DeBoerOpNoord.nl kunt u met uw schoolklas een educatieve ochtend boeken en vervolgens beleven op de boerderij.