Boerderij automaten winkel

Bij ons op de boerderij is nu ook een echte boerderij automaten winkel! 

Er is een echte melktap, waar je verse melk, rechtstreeks van de koeien kunt kopen. Deze melk is niet bewerkt, waardoor het advies is om hem thuis te verhitten tot minimaal 72 graden. De melk kost een euro per liter. De melktap accepteert alleen muntgeld of speciale tokens verkrijgbaar bij ons. Je kunt een eigen kan/fles meenemen, maar heb je die niet, dan zijn er in de automaat ernaast ook flessen te koop. Bij de fles zit een token, die recht geeft op 1 liter melk.

In de automaat kun je ook 3 soorten biologische muesli kopen van Meesters van de Halm, pannenkoekmeel (500 gram en 1 kilo) van molen de Juffer uit Gasselternijveen en eitjes van familie van Erp uit Gasselternijveen. In deze automaat kun je betalen met muntgeld en contactloos met pin.

Uiteraard is ook het Roomkaatje te verkrijgen in diverse smaken oa. naturel, amaretto, mango, hazelnoot en boerenjongens. Ook hier kun je met muntgeld of contactloos betalen. 

En tot slot zijn er ook aardappels te koop, van familie Grol uit Tripscompagnie. Bildstar als vastkokende en Frieslanders als kruimige variant. Deze kosten 3 euro per 5 kilo en kunnen contant worden betaald in een geldbakje. 

Dus wilt u graag rechtstreeks bij de boer kopen, dan bent u dagelijks van harte welkom tussen 9 en 19 uur aan de Nieuwe Dijk 2 in Gasselternijveen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *