Mijn diensten

Boerderij automaten winkel

Bij ons op de boerderij is nu ook een echte boerderij automaten winkel!

Er is een echte melktap, waar je verse melk, rechtstreeks van de koeien kunt kopen. Deze melk is niet bewerkt, waardoor het advies is om hem thuis te verhitten tot minimaal 72 graden. De melk kost een euro per liter. De melktap accepteert alleen muntgeld of speciale tokens verkrijgbaar bij ons. Je kunt een eigen kan/fles meenemen, maar heb je die niet, dan zijn er in de automaat ernaast ook flessen te koop. Bij de fles zit een token, die recht geeft op 1 liter melk. In de automaat kun je ook 3 soorten biologische muesli kopen van Meesters van de Halm, pannenkoekmeel van molen de Juffer uit Gasselternijveen en eitjes van familie van Erp uit Gasselternijveen. In deze automaat kun je betalen met muntgeld en contactloos met pin. Uiteraard is ook het Roomkaatje te verkrijgen in diverse smaken oa. naturel, amaretto, likeur 43, hazelnoot en boerenjongens. Ook hier kun je met muntgeld of contactloos betalen. In de vers van de boerderij automaat zijn aardappels te koop, van familie Grol uit Tripscompagnie. Bildstar als vastkokende en Frieslanders als kruimige variant. En tot slot hebben we nog koolzaadolie in de automaat, gemaakt door Geerts Best uit Zuidwolde.

Dus wilt u graag rechtstreeks bij de boer kopen, dan bent u dagelijks van harte welkom tussen 9 en 19 uur aan de Nieuwe Dijk 2 in Gasselternijveen.

Spreker/Dagvoorzitter

Bent u op zoek naar een spreker over (vrouwelijk) ondernemerschap en/of over de agrarische sector, dan bent u bij mij aan het goede adres. Vol passie kan ik u meenemen in mijn wereld van het boeren bestaan. Mijn doel is om u te inspireren uw dromen te verwezenlijken. Ik wil mensen bewust maken van wat er allemaal bij komt kijken voordat voedsel bij u op de keukentafel staat. Er is namelijk een heel verhaal te vertellen over dat ene pak melk of stuk kaas dat u in de winkel koopt.Mijn uitdaging ligt in het vertellen van het verhaal. Zolang mensen elkaars wereld niet kennen, is het lastig begrip voor elkaar te krijgen. Door open en eerlijk te zijn, hoop ik een brug te slaan tussen boeren, niet-boeren en politiek.Ik kan niet alleen vertellen, maar ik kan ook helemaal opgaan in de rol van dagvoorzitter. Ik heb daarvoor de nodige cursussen gevolgd. Dus heeft u een dag georganiseerd, maar mist u nog net die verbindende factor, ook daar wil ik u graag bij helpen. U kunt rechtstreeks met mij contact opnemen, maar ik sta ook ingeschreven bij ZijSpreekt.nl, dus ook via hun kunt u mij boeken voor uw evenement. https://www.zijspreekt.nl/sprekers/profile/Agnes-Lensing/988/

Groepsreizen/Rondleidingen/Advocaat proeverij

U kunt weer boeken!!

Bent u op zoek naar een uitje op de boerderij? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. U wordt ontvangen met een kopje koffie/thee en iets lekkers. Tijdens een presentatie wordt u meegenomen in het boerenleven, de historie van de boerderij en het gebied van de Hondsrug en de Veenkolonieën. Daarna volgt een rondleiding over de boerderij.

Sinds 1 maart 2020 kunt u bij ons ook het Drents Roomkaatje vinden. Een heerlijke room advocaat, op ambachtelijke wijze gemaakt. U kunt een proeverij boeken, waarbij u ontvangen wordt met een kopje koffie/thee en iets lekkers. Ook hierbij weer een presentatie over de boerderij en het gebied. Hierna kunt u 5 soorten room advocaat proeven.

Het programma duurt ongeveer 2 uur.  Wilt u een combinatie van beiden, dan duurt het programma 2,5 uur.

Te boeken vanaf 20 personen. Kosten zijn 15 euro per persoon. De combi is €17,50 p.p.

Voor busgezelschappen geldt een speciale prijs.

Alles is gelijkvloers, dus goed geschikt voor rollators en rolstoelen. Er is een invalidentoilet aanwezig. Parkeren kan naast de deur en is gratis.

Wilt u meer informatie of een boeking plaatsen, dan kunt u het beste mailen naar: agnes@boerinagnes.nl

juni 2024
madiwodovrzazo
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Vergaderruimte

juni 2024
madiwodovrzazo
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

De oude melkput en tanklokaal zijn op een originele manier omgebouwd tot vergader- / ontvangstruimte. Groepen tot ongeveer 50 personen kunnen hier ontvangen worden. Deze ruimte kan gehuurd worden voor enkel een vergadering of feestje, maar ook in combinatie met een rondleiding over het bedrijf. Wilt u de ruimte voor meer dan een dagdeel afhuren, dan is het ook mogelijk dat er een lunch, lopend buffet, bbq of high-tea wordt geserveerd. Neem bij interesse contact op, dan zorg ik voor een passende oplossing.

Kosten huur Oude Melkput

1 dagdeel    € 175,= ex btw.

2 dagdelen € 325,= ex btw.

Vergaderarrangement 10,= p.p.

Boerderijeducatie

Ik vind het belangrijk om kinderen kennis te laten maken met het boerenleven en met mijn eigen grote passie: koeien. Onze boerderij is aangesloten bij Schooleducatie Nederland. Via de website: DeBoerOpNoord.nl kunt u met uw schoolklas een educatieve ochtend boeken en vervolgens beleven op de boerderij.